Pengar och mat

studentmat

Det är inte alltid lätt att få det att gå ihop med CSN när man vill äta hälsosamt, faktiskt. Jag märker att kompisar jag har som också de pluggar får pengarna att räcka på ett annat sätt än jag då de äter mycket snabbnudlar, falafel och annat som inte kostar ens 20 kronor! Jag kan dock inte äta den typen av mat hela tiden, men ibland är det såklart gott.

Som tur är så är det ju gratis att träna så länge man tränas utomhus! Vi har massor av bra utegym och andra saker som man kan använda för träning där jag bor, så något gymkort behövs egentligen inte!

Jag brukar försöka göra billig studentmat så ofta jag bara hinner, det är tråkigt men så är livet nu bara. Några rätter jag brukar göra är:

  • Korvstroganoff
  • Färdiga köttbullar, makaroner och ketchup (favorit)
  • Billys pan pizza
  • Spaghetti carbonare
  • Med mera!

Hitta andra bra recept på studentmat här!

studentmat